POLICIJA O DETALJIMA ŠIBENSKOG MASAKRA Ubojica je svoje žrtve ubio kineskom verzijom kalašnjikova

Šibenska policija sazvala je konferenciju za medije povodom četverostrukog ubojstva i samoubojstva u Šibeniku i Vodicama


“Dat ću vam kronologiju cijelog slučaja. U 12 sati i 56 minuta smo zaprimili dojavu da je u Vodicama u Mercedesu pronađen mrtav muškarac. Našli smo ga s prostrjelnim ranama. Hitna pomoć nas je obavijestila o još tri mrtva čovjeka na Južnoj magistrali, utvrđeno je da imaju prostrijelne rane. Za počiniteljem je raspisana tjeralica”, kazao je na početku tiskovne konferencije načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić.


“Za vrijeme očevida u 18:22 dobili smo dojavu da je na području Vodica viđeno vozilo. Isto vozilo je pronađeno, kao i mrtvo tijelo osumnjičenog”, dodao je.

Utvrđeno je da je ubojica koristio kinesku verziju kalašnjikova.

“Utvrdili smo da je koristio oružje kalibra 7.62, kineska verzija kalašnjikova. Ubio je troje ljudi kraj Šibenika i onda autom ubijenog 60-godišnjaka krenuo prema Vodicama. Parkirao je ispred trgovine oštećenog 47-godišnjaka. Kad je izašao, iz istog oružja je ispalio metke u njega. Onda je krenuo Škodom van Vodica i 2 km dalje izašao iz vozila i ubio se iz istog oružja. Osim tog oružja, utvrdili smo, posjedovao je pištolj, pušku s optikom i 302 komada streljiva”, zaključio je načelnik te dodao da je motiv ubojstva bio poslovne naravi.

“Na mjestima ubojstva, kod skladišta na Ražinama smo našli 16 čahura automatskog oružja, a u automobilu 47-godišnjaka 21 čahuru”, kazao je.Pojasnio je da je kalašnjikov ubojica posjedovao ilegalno.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
8
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime