UBER ODGOVORIO TAKSISTIMA: Cijena Uberboata danas košta kao i vožnja Uberom na kopnu

"Ovakav nepromišljen čin šteti svima – građanima, turistima, gospodarstvu i cijeloj Hrvatskoj", poručili su iz Ubera

Nakon što su taksisti jutros blokirali prometnice prema zračnim lukama u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, priopćenjem su se oglasili iz Ubera.
“Blokiranje gradova u udarnom turističkom vikendu, u Hrvatskoj koja živi od turizma, apsolutno je neprihvatljivo. Ponašanje taksista predstavlja opasnost za građane, turiste i infrastrukturu grada. Mi smo, kao odgovor na nasilno ponašanja taksista u Splitu i Dubrovniku, odmah organizirali dodatnu opciju kretanja uslugom UberBOAT, kako bi turisti i građani mogli sigurno i brzo pristupati blokiranim zračnim lukama te doći do svojih odredišta. Cijenu UberBOAT-a danas smo prilagodili cijeni vožnje automobilom na kopnu kako bi svima omogućili slobodu kretanja”, kažu iz Ubera.


“Uber koristi više od 100.000 građana Hrvatske i turisti iz više od 118 zemalja. U turističkoj sezoni, koja nikad nije bila bolja zbog povećanog broja turista, ali koju je već ugrozio požar u Dalmaciji, smatramo da je blokada ključnih turističkih središta apsolutno neprihvatljivo i sebično ponašanje”, dodaju iz Ubera, piše Index.

“Ovakav nepromišljen čin šteti svima – građanima, turistima, gospodarstvu i cijeloj Hrvatskoj”, zaključuju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0