Učenici Foto: Ministarstvo turizma

Ove subote sa početkom u 10 sati ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu, Trg Gaje Bulata – Kazališni trg, splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban otvorit će manifestaciju “Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije”, a koju organizira Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport SDŽ.

Cilj manifestacije je predstaviti sve srednje škole čiji je osnivač Splitsko dalmatinska županija i njihove nastavne programe, te institucije koje komuniciraju i koordiniraju aktivnosti s tržištem rada, poslodavcima i gospodarskim subjektima na području Županije: Hrvatska gospodarska komora, Obrtnička komora Splitsko dalmatinske županije, Cisok, Zavod za zapošljavanje, CARNet.

Zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima svaka škola će se predstaviti na informativnom štandu s informativnim materijalom te u izravnom kontaktu s mnogim korisnim informacijama koje budu zanimale učenike i njihove roditelje. O školama i njihovim programima govorit će učenici i njihovi profesori te će biti na raspolaganju davati odgovore na sva pitanja zainteresiranim osnovcima i roditeljima o svemu što ih zanima prije upisa.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime