U subotu počinje Split fotomaraton 2018.: Osvojite kotizaciju za natjecanje!

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu 15. rujna 2018. održat će se fotografsko natjecanje Split fotomaraton 2018., a start natjecanja će biti u 11 h na Prokurativama ispred kavane Bellevue.


Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji moraju fotografirati određen broj fotografija prema zadanim temama i fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina.

Osvoji kotizaciju za natjecanje!

Fotoklub Split daruje vas jednom kotizacijom za natjecatelje do 18 godina.

Nagradno pitanje je: Tko je bila pobjednica 2. Split fotomaratona?

Svoje odgovore šaljite na Facebook stranicu našeg portala, u komentare ispod objave ovog članka. Pobjednika ćemo proglasiti sutra (petak) u 12 sati.Za sve zainteresirane, organizatori će još jednom i to u četvrtak, 13. rujna 2018. u 19 h, u Fotoklubu Split (Marmontova 5) predstaviti i objasniti pravila natjecanja i biti vam na raspolaganju za sva pitanja.

Prijave traju do 14.rujna.2018. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve iznosi 80 kn.Prijavu (Ime i prezime, adresu,godinu rođenja,broj mobitela te dokaz o uplati kotizacije) šaljete na splitfotomaraton@gmail.com. Kotizaciju možete uplatiti osobno u Fotoklubu Split, (Marmontova 5) ili putem internet bankarstva ili opće uplatnice na žiro račun HR0623300031100132273 (Poziv na broj primatelja upisati vaš OIB) s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2018. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).

Pravila i nagradni fond

Pravila natjecanja možete pročitati na ovom linku, a nagradni fond na ovom.

Split fotomaraton podržavaju: Splitsko-dalmatinska županija, Sail Week Croatia, Anigota, DigitalFoto magazin, Yellow Store Split, Lumis, Fototeh grupa, Prizma, Foto Dalmacija, Tiskara Dvornik, Cineplexx, Karting Arena Split, FantaSTikon, Festival mediteranskog filma Split, Kinoteka Zlatna vrata, Gradska knjižnica Marko Marulić, Different Split, Mič Styling Split, kozmetički salon Lola’s Sinj, restorani i pizzerie: Corto Maltese freestyle food, DeBelly,Matoni, Terminal F, Bepa, Zora bila, UJE oil bar, Artičok, Bokeria Kitchen&Wine, Bakra – Steak & Pizza Bar,Đir, Movi,Bajamonti i Mirakul Pizza Split, te medijski pokrovitelji Dalmatinski portal, DalmacijaDanas, fotozine.org i split.com.hr.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime