Sirene, policija, veliko vatrogasno vozilo, kombi Crvenog križa, pripadnici HGSS-a, vodstvo kotara Spinut… Svi su se natiskali na parkingu pred zelenim neboderom u Jobovoj ulici. Dobra je vijest što nigdje ne gori, u pitanju je generalna proba za vatrogasnu vježbu planiranu za četvtrtak. Građane bi svojim prisustvom trebao počastiti i gradonačelnik Andro Krstulović Opara, piše Index.

Loša je vijest da su stanovnici okolnih zgrada ostali bez čak 16 mjesta na parkiralištu između nebodera u Jobovoj. Po osam ih je uzeto za vatrogasna vozila u slučaju nekakve intervencije. Nastavi li se tim tempom, osam mjesta pred svakim neboderom u Spinutu, postavlja se pitanje gdje će ljudi ubuduće parkirati? I ovako je problem s parkingom u Spinutu neizdrživ.

Potpredsjednik GK Spinut Andrija Čaljkušić iz HDZ-a kaže da bi se problem mogao riješiti nadogradnjom etaže na garažu u produžetku Jobove ulice. Planovi već postoje, no upitno je kada bi se mogli realizirati. Eto prave prilike da se gradonačelniku Opari skrene pažnja na problem kada dođe u Spinut na pokaznu vježbu…, piše Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0