Prvi “Božićni sajam rukotvorina” u Muzeju grada Trogira počinje u ponedjeljak, 18. prosinca u 11 sati, od kada će se u atriju trogirskog muzeja moći pronaći ručno oslikan nakit, narukvice, ogrlice, privjesci za ključeve, vezice za dude, magneti, okviri za slike, lampe, kape, šalovi, rukavice, božićni ukrasi za bor i dom, figurice za jaslice, rezbarene figure od drva, pa čak i hvatači snova i vilinske haljine te prirodni sapuni, kreme, šumeće kuglice za kupke i melemi za usne… Sve te idealne božićne poklone napravile su vrijedne i spretne ruke 10 izlagača koji će svoje rukotvorine u atriju Muzeja grada Trogira nuditi do subote 23. prosinca u radnom vremenu od 10 do 19 sati!

Svoje će rukotvorine predstaviti Ivan Bilić – Ruše, Ana Crnković, Vedrana Cvitanović, Barbara Guina (B_bracelets), Tomislava Jerković Buraj, Biljana Pavković, Marijana Stipčić (Arts & crafts BABA), Davorka Vladović (d.klea, Horvatice), zajedno nastupaju Nina Roković (BumeraNg) i njena Prijateljica Šperploča, kao i Likovna udruga Trogir. Ponudu ručno rađenih božićnih ukrasa pripremio je i Muzej grada Trogira, a na jedan dan, 19. prosinca, atrij Muzeja grada Trogira oplemenit će i radovi nastali na radnim terapijama Doma za odrasle osobe Trogir.

– Toliko divnih proizvođača pravih malih čuda koji će doprinijeti čaroliji prosinca u Trogiru zaslužuju da dođete, razgledate, pronađete idealne poklone, poklone sa srcem – i od srca i na taj način poduprite naše rukotvorce, ali i ovaj 1. Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira! – poručuju iz Muzeja grada Trogira.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0