Tvrtka EM Tehnologija odgovorila Robertu Pilipoviću na otvoreno pismo: “Piše o stvarima za koje nije kompetentan da ih komentira”

"Mišljenja smo da je nažalost gospodin Robert Pilipović samo marioneta u rukama treće osobe"

Tijekom prošlog tjedna aktivist i osnivač Inicijative Vrijeme je da narod kaže dosta, Robert Pilipović, poslao je otvoreno pismo javnosti o sanaciji Karepovca. U svom pismu je naveo kako tvrtka EM Tehnologija iz Valpova koristi imitaciju preparata kod sanacije. Sve što je naveo u otvorenom pismu tvrtka EM Tehnologija Valpovo demantira, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:


Kako Robert Pilipović svojim otvorenim pismom obmanjuje javnost i proziva našu tvrtku EM TEHNOLOGIJA d.o.o. – Valpovo, koja se bavi edukacijom, ekologijom i zaštitom okoliša, dužni smo odgovoriti radi te iste javnosti i dati odgovore na niz neistina i laži koje su navedene u tom malicioznom otvorenom pismu

∙         Želimo istaknuti da se naša tvrtka EM TEHNOLOGIJA d.o.o. – Valpovo, od samog osnutka bavi ekologijom i zaštitom okoliša, kao i  distribucijom preparata (na bazi mikroorganizama)  za različite namjene, a između ostalog i za komunalnu djelatnost.

∙         Proizvode koje distribuira EM TEHNOLOGIJA su orginalni proizvodi i najvećim dijelom proizvodeni u Republici Hrvatskoj. Na tržištu se nalaze već 15-tak godina.

∙         Naši proizvodi nisu imitacija nikakvih proizvoda već orginalni proizvodi koji se koriste za tu namjenu kako kod nas tako i u svijetu.

∙      Naši proizvodi su iznimno cijenjeni i prihvaćeni kako u Republici Hrvatskoj, tako i izvan naših granica,  jer svojom kvalitetom i cijenom, a osobito učinkovitošću opravdavaju status vodećih na tržištu u području mikrobiologije.∙         Proizvod koji se koristi u sanaciji na odlagalištu Karepovac je jedan od proizvoda namijenjen za odlagališta otpada. Riječ je o mikrobiološkom preparatu a kojem je učinak primjene  smanjenje neugodnih mirisa, ubrzanje procesa razgradnje i nadzor nad patogenim mikroorganizmima.

∙         Proizvodi na bazi mikrobiologije nisu kemijski, već sam naziv kaže „mikrobiološki“  što je suprotno od kemijskih proizvoda.     • Svi naši proizvodi imaju potrebne certifikate, sigurnosno tehničke listove i ostalu dokumentaciju, koja je neophodna kako bi proizvod bio na tržištu.

Iz navedenog pisma g. Pilipovića jasno je vidljivo da piše o stvarima o kojima nema nikakvih saznanja niti je kompetentan da ih komentira, pa tako iznosi neistine o proizvodima kao i tvrtci koja se ovim poslom bavi duži niz godina. Tim svojim navodima podcjenjuje naš rad a da pri tome nema nikakva saznanja o mikrobiologiji, jer da ima ne bi pisao ovakove neistine ili ih je samo potpisao i objavio a netko drugi vrlo nestručan i neupućen napisao. Mišljenja smo da je nažalost gospodin Robert Pilipović samo marioneta u rukama treće osobe, koji je lakovjerno i lakomisleno, poslao pismo u kojem se navodi niz tvrdnji koje ne samo da nisu točne, već su neutemeljene i nelogične. – stoji u priopćenju tvrtke.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0