TUŽNI PRIZORI Pusta peškarija u Splitu, Mediteran kakav nikad nije bio

Nema ni ribe ni galebova...


Veterinarska inspekcija je prije samo par dana donijela odluku o zabrani prodaje ribe na otvorenom na splitskoj ribarnici jer vanjski prostor nije primjeren za prodaju ribe.


Slika galebova koji su krali srdele veselim prodavačima, a potom bi sjeli poviše njihovih galava na nadstrešnicu i uživali u slasnom oborku bila je uvijek rado viđena, ali i fotografirana od strane domaćih i turista. Odlukom inspekcije to će nažalost od sada i ostati samo na fotografijama i sjećanju mnogih.

Današnja fotografija peškarije izgleda otužno, osim ribari koji su nezadovoljni ovim postupkom nezadovoljni su i građani.

U nastavku pogledajte reakcije Splićana na aktualna zbivanja na Peškariji…

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

  1. Hm…sve ove godine se nitko nije otrova…i bas sad je opasno po zdravlje…Da smo negdje, recimo Švedska, Finska, Norveška…ja bi reka: Ma je, bilo je i vrime da se prestanemo trovat…ali na žalost, ovo je Hrvatska…Peškarija je di? Jedna od najatraktivnijih lokacija u gradu…trebam li dalje išta reći? Treba vidit tko ce postati vlasnik ili koncesionar na 80 godina, pa ćemo znat koga triba mrzit, jer taj isti kurviš vam je oduzeo dušu grada kakvog ste poznavali. Ako ga se sad ne zaustavi, nece na tome stati. Ici ce dalje…možda na Marjanu ne bi bilo loše napravit shopping mall na 17 katova. Najveći na ovom dijelu balkana…sa cestom od 8 traka do njega… ovo potonje je samo primjer, jer ja sam siguran da bi nas iznenadio svojom kreativnošću. Moj Splite, šta ti rade???

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime