Turstička zajednica Splita: “Pozivamo sve turiste da se jave u naše informativne centre za bilo kakvu vrstu pomoći”

Prije svega zahvaljujemo svim vatrogascima, građanima, Torcidi, medijima i turistima koji su pomogli u ovim teškim satima za naš grad i županiju

Turistička zajednica grada Splita odaslala je priopćenje u kojem najprije iskazuju zahvalnost svima koji su sudjelovali u gašenju te upute za daljnje postupanje. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:


Prije svega zahvaljujemo svim vatrogascima, građanima, Torcidi, medijima i turistima koji su pomogli u ovim teškim satima za naš grad i županiju.

Nalazimo se u srcu turističke sezone, svi turisti sa opožarenih područja su zbrinuti i nisu ugroženi. Tokom cijele večeri primali smo upite turista te smo u suradnji s našim turističkim djelatnicima, hotelijerima, privatnim iznajmljivačima i kampovima, pronašli zamjenski smještaj za one sa ugroženih područja.

Kako bi naši turisti ostali sigurni, upute o važnim informacijama, zatvorenim cestama i ponašanju u ovoj situaciji,  dijelili smo u našim informativnim centrima i putem Facebook stranice te pozivamo sve agencije, hotele i iznajmljivače da  sheraju  informacije. Kako doznajemo od  naših hotelijera turisti su svi informirani i ponašaju se u skladu s uputama. Zračni promet se odvija normalno, trajekti i autobusi voze redovito a informaciju o zatvorenim cestama podijelili smo putem naših društvenih mreža.

Pozivamo sve turiste da se jave u naše informativne centre za bilo kakvu vrstu pomoći i da prate nove informacije te ostavljaju komentare na društvenim mrežama kako bi svi bili informirani.

Izražavamo žaljenje svima koji su pretrpjeli bilo kakve materijalne ili druge gubitke, u ovom trenutku možemo reći da  iznajmljivači s ugroženih područja imaju našu podršku i da ćemo učiniti sve da im olakšamo ovu situaciju.


Još jednom hvala medijima koji su redovito izvještavali i svima koji su iz cijele Hrvatske došli pomoći našoj Dalmaciji i Splitu!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0