TRSTENIK Bježao od policije s nožem u ruci, a zatim se bacio u more

Cijelu potjeru su pratili kupači i posjetitelji obližnjih kafića

Čitateljica Dalmacija Danas nam je ispričala neobičnu situaciju kojoj je svjedočila jučer poslijepodne na plaži na Trsteniku. Muškarac je s nečim nalik sjekiri u ruci bježao od policije preko plaže, a zatim se bacio u more. Prema riječima čitateljica, policija ga je ipak uhvatila.


Cijelu potjeru su pratili kupači i posjetitelji obližnjih kafića.

Iz PU splitsko – dalmatinske doznajemo da se radi o 35-godišnjem muškarcu kojeg je 19 – godišnjakinja prijavila za prijetnje nožem.

– Jučer oko 15 sati zatražena je intervencija policije  na plaži Trstenik ispred ugostiteljskog objekta zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje na štetu  19-godišnjakinje. Oštećena je prijavila njoj poznatu mušku osobu navodeći da joj je uputio prijetnje držeći u ruci dugački nož. Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj dojavi otišli na mjesto događaja, pronašli osobu koja je dovedena u službene prostorije radi provođenja  kriminalističkog istraživanja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja na strani 35-godišnjaka utvrđeno je postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje radi čega će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava. – kažu iz PU splitsko – dalmatinske.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0