Trojac optužen za podvođenje tri djevojke iz Hrvatske na prostituciju u Njemačkoj

Splitska policija je, u suradnji s još tri policijske uprave, dovršila kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske, u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije, PU zagrebačke, PU šibensko-kninske i PU požeško-slavonske, te u koordinaciji sa Županijskim i Općinskim državnim odvjetništvom u Splitu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana, u dobi od 35, 37 i 42 godine. Utvrđena je sumnja da su počinili kazneno djelo „Prostitucija“, na štetu tri osobe.


Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da su u cilju ostvarivanja imovinske koristi u vremenu od veljače 2017. godine do siječnja 2018.godine organizirali pružanje seksualnih usluga na području Savezne Republike Njemačke na način da je 37-godišnjak vrbovao oštećene koje su pristale pružati seksualne usluge,  a 35-godišnjak i 42-godišnjakinja su kreirali oglas, pronalazili zainteresirane osobe i dogovarali visinu naknade za seksualne usluge.

Protiv svih osumnjičenika podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, zbog kaznenog djela prostitucija.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0