Sa zrakama sunca nakon dugih kiša, razigranu dječicu Udruge Anđeli jutros su nakon borilačkog velikana Semmyja Schilta posjetili poznati hrvatski chefovi Ivan Pažanin i Braco Sanjin koji zajedno sa svojim, danas odsutnim kolegom Hrvojem Zirojevićem, čine kulinarski “Trio fantasticus”.

Povod njihovog dolaska bio je da se pobliže upoznaju s radom Udruge, malenim anđelima, djelatnicima, volonterima i njihovom svakodnevicom. Osmijesi na licima djece, kao i osmijesi na licima chefova, uistinu govore više od 1000 riječi.
Ovom prilikom najavili su za javnost i gala donatorsku večeru “Trio fantasticus za dicu” koja će se održati 29. studenog u restoranu Studentskog centra Kampus, a koja za cilj ima pomoći Udruzi Anđeli i Odjelu neonatologije KBC-a Split. Početak Adventa kako doliči!
Ivan Pažanin bio je posebno emotivan.
– Ovo je najmanje što moji kolege i ja možemo napraviti za našu dicu i ne mislimo stati samo na ovoj večeri, jer tek kad dođete ovdje i upoznate dicu i ove divne ljude koji daju sebe za njih, najmanje što možete je dati i vi dio sebe – kazao je.
Ni Braco Sanjin nije mogao skriti svoje oduševljenje ali i emocije koje je ovaj susret pobudio u njemu.
– Kada radimo večeru u restoranu cilj nam je i najveće zadovoljstvo da gosti odu sretni i zadovoljni, a na ovoj večeri mi želimo poći kući sretni i zadovoljni čineći dobro i da pomognemo najpotrebitijima.
Anka Đikić u ime udruge Anđeli je izjavila: – Mi, djelatnici Udruge smo jednostavno presretni kad nam dođu ljudi u posjetu pa tako i danas, kad vidimo da su naša dječica toliko sretna i kad ih ovako male stvari razvesele. Svi bi oni sada kuhali s Bracom i Ivanom, ne bi ih pustili odavde…
Kako je chef Braco rekao “dobro je činiti dobro”, početak Adventa je idealno vrijeme za to, a svoj doprinos možete dati i svi vi dolaskom na večeru 29. studenog u Kampus.
Za sve informacije i rezervacije, javite se u Udrugu Anđeli na telefon 091 1874 713.
Jer dobro je činiti dobro!


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime