TRIBINA U GKMM-u Saznajte sve o imunosti i poremećajima imunosti kod djece

Predavanje će održati dr.med. Saša Sršen, pedijatar alergolog, klinički imunolog iz Klinike za dječje bolesti KBC-a Split

Svakim danom sve više se govori o raznim poremećajima imunosti kao i o sve većoj pojavi brojnih autoimunih bolesti. Posebno su osjetljivi roditelji djece s nekim od poremećaja imunosti pa nerijetko traže odgovore po društvenim mrežama i forumima.


Kako bi pružila osnovno znanje o ovoj uvijek zanimljivoj temi, Udruga Ruke ljubavi organizira javnu tribinu “Imunost i poremećaji imunosti kod djece” koja će se održati 13. ožujka u 18.30 sati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

Predavanje će održati dr.med. Saša Sršen, pedijatar alergolog, klinički imunolog iz Klinike za dječje bolesti KBC-a Split. Objasnit će što je imunost te će govoriti o razvoju imunološkog sustava prije rođenja i u djetinjstvu. Istaknut će koji su to znakovi koji ukazuju na postojanje poremećaja imunosti te će se osvrnuti na podjelu i osnove dijagnostike i liječenja imunodeficijencija. Također će objasniti kako nastaju autoimune bolesti i koje su osnove liječenja istih.

Završni dio tribine bit će otvoren za pitanja i raspravu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0