Tri kanadera i jutros saniraju požarište na Svilaji: Požar u Dugobabama ugašen

Tijekom noći radilo se na sanaciji požarišta na Svilaji, a i za danas je zatraženo angažiranje zračnih snaga

Požar na Svilaji kod Miletića staje, koji je planuo 12. kolovoza nešto prije 17 sati, te lokaliziran u 18:40 istog dana, gasio se tijekom jučerašnjeg dana, ali i jutros.


U gašenju požara sudjelovala su četiri protupožarna zrakoplova Canadaira, četiri Air Tractora, te ukupno 33 vatrogasaca s 9 vozila iz DIP Splita, JVP Split sa sezoncima, DVD-a Muć i Zagora. Tijekom noći radilo se na sanaciji požarišta, a i za danas je zatraženo angažiranje zračnih snaga.

Tri Canadaira CL-415 Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH iz sastava 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO iz vojarne “Pukovnik Mirko Vukušić” Zemunik od ranog su jutra u akciji.

Požar u Dugobabama ugašen

Požar na području naselja Dugobaba i Korušca koji je dojavljen u utorak oko 16:30 je ugašen isti dan u 23 sata. Opožareno je dva hektara borove šume.

U gašenju su sudjelovala tri protupožarna zrakoplova Canadaira, te ukupno 14 vatrogasaca s četiri vatrogasna vozila iz DVD-a Zagora, Klis i Mladost.


[fbvideo link=”https://www.facebook.com/vatrogasciheroji/videos/798165077010463/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0