TUGARE Treći airsoft susret u organizaciji ASK Lav Podstrana

Airsoft je skup raznih disciplina proizašlih iz vojno – policijskih strategija, kao i specijalnosti vezanih za orijentaciju, amatersku radio komunikaciju, kretanje u prirodi ili objektima uz upotrebu airsoft replika oružja koje ispaljuju plastične kuglice

U prirodi, nebitno koje je vrijeme, da li je dan ili noć, adrenalin koji raste visoko i po suncu i po kiši, tu ćete ih naći! Koga pitate se? Airsoft, odnosno igrače Airsofta.


Airsoft je skup raznih disciplina proizašlih iz vojno – policijskih strategija, kao i specijalnosti vezanih za orijentaciju, amatersku radio komunikaciju, kretanje u prirodi ili objektima uz upotrebu airsoft replika oružja koje ispaljuju plastične kuglice. Scenarij, rasporedi igrača, zadaci su unaprijed osmišljeni od strane organizatora susreta, te su koliko je moguće što vjernije prikazane i prilagođene igri. Ovu godinu treći puta za redom takav susret organizira se u mjestu Tugare, a organizira ga Airsoft klub Lav Podstrana iz Podstrane.

– Ovaj susret kao i prijašnji ima međunarodni karakter, jer na njemu sudjeluju i igrači iz inozemstva. Naziv ovogodišnjeg susreta je Lav IV OP:Flight 951. Susret počinje 28.10.2017. godine u 12 sati na području mjesta Tugare, točnije na području starog sela Ume. Koncept ovogodišnjeg susreta je podjela igrača u dvije protivničke skupine koje se nadmeću u što uspješnijem rješavanju scenarijskih zadataka koje je pred njih stavio organizator. Susret završava 29.10.2017. godine u 12 sati, što je 24 sata neprekidne igre na terenu. Pobjednik je ona strana koja bude uspješnija u odrađivanju zadataka stavljenih pred njih i tako sakupe više bodova.

Ovim putem bi se želio zahvaliti svim koji nas podržavaju u radu, organizaciji i sponzorstvu ovog događaja, a to su mještani mjesta Tugare, tri mjesna odbora Tugare, bratimi svetog Roka, mještani starog sela Ume, sportska udruga Trišnja, lovačka udruga Omiš Priko i lovna sekcija Tugare, grad Omiš, općina Podstrana koja konstantno prati naš rad te svim ostalima – kazao je predsjednik ASK Lav Podstrana i predsjednik Hrvatskog airsoft saveza Jakov Dražić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0