TRAŽE SE VOLONTERI U subotu se pridružite ekipi Biciklopopravljaonice

Nova prilika za besplatni popravak, druženje, učenje i volontiranje je u subotu, 02. ožujka, od 17 do 20 sati u Klubu Zona


Zainteresirani volonteri mogu se pridružiti ekipi koja na Biciklopopravljaonici besplatno prenosi znanje i uklanja kvarove na biciklima.


Nova prilika za besplatni popravak, druženje, učenje i volontiranje je u subotu, 2. ožujka, od 17 do 20 sati u Klubu Zona (Jerina 1, Šperun).

– Dolaskom proljetnih dana bit će i više popravaka na Biciklopopravljaonici pa će nam dobro doći pomoć novih volontera koji su spremni prenositi, ali i stjecati znanja o popravljanju i održavanju bicikla. Ljudi najčešće dolaze zbog probušenih guma te namještanja brzina i kočnica, a ideja biciklopopravljaonice je da ih volonteri nauče da sami mogu ukloniti takve kvarove – objašnjava Mario Balić, najdugovječniji volonter splitske Biciklopopravljaonice.

– Na raspolaganju je i sada već pozamašna kolekcija alata koja te popravke čini jednostavnijima. Nerijetko bude i složenijih kvarova kada i sami volonteri dobiju priliku učiti od iskusnijih – nadodaje Balić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime