Traje sastanak u Rogoznici: Igor Stanišić novi predsjednik Gradskog vijeća? Kerum: Politika je đava!

"Kad sam ja već ušao u politiku, nisam malo toga riskirao, dao, potrošio, izgubio, pa neću odustati, nego idem dalje" - kazao je Kerum


Željko Kerum je danas u eteru Radio Splita komentirao ostavku njegovog stranačkog kolege Jure Šundova na mjesto predsjednika splitskog Gradskog vijeća.


Kerum je kazao da političke krize u Splitu nema, bez obzira na želje opozicije koje je nazvao legitimnim. Kazao je da vjeruje da je Jure Šundov nevin.

– Ako je ipak napravio nešto protuzakonito, znam da Jure nije bio toga svjestan – kazao je.

Najavio je da će danas poslijepodne s koalicijskim partnerom dogovoriti tko je novi predsjednik i da će se odluka donijeti brzo. – Ja ne čekam kada je u pitanju donošenje odluka, a tko će biti novi predsjednik Gradskog vijeća objavit ću ja ili ćemo objaviti zajedno – kazao je Kerum.

“Netko stoji iza optužnice”

U razgovoru je dao naslutiti da smatra da dizanje optužnice protiv Šundova nije slučajnost, a na pitanje tko stoji iza takvog čina odgovorio je:

– Politika je đava. Svak radi svoj posao, oporba stalno ruje ne bi li srušila vlast, ne samo na nivou grada, nego i općine, županije, sela, pa i parlamenta. Tako da je to jedan proces standardan, to je sitna politika. Svak ‘ko je u opoziciji želi doći u poziciju. To nije ništa novo i ništa neočekivano. To je taj prljavi zanat, to je politika i malo tu ima časti, ljudskosti i poštenja, al’ eto.Kad sam ja već ušao u politiku, nisam malo toga riskirao, dao, potrošio, izgubio, pa neću odustati, nego idem dalje. Neke stvari nisam znao, ali slušajući, gledajući i sudjelujući u politici shvatio sam što je to. Tako da je ovo jedan normalan čin, jedan standard, gdje se radi o glavi uvijek, oporba radi smjenu i tako je to uvijek bilo i bit će – rekao je čelni čovjek HGS-a.

Špekulira se da će novi predsjednik splitskog Gradskog vijeća biti mladi HGS-ovac Igor Stanišić. Predsjednik HDZ-a Petar Škorić i Željko Kerum upravo se nalaze u Rogoznici gdje se očekuje da će se uskoro obratiti javnosti.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime