Već nekoliko godina zaredom 4 splitska sportska novinara organiziraju prikupljanja tone hrane za splitske beskućnike i socijalnu samoposlugu. Humanitarnu akciju organiziraju četiri novinara Bernard Jurišić, Blaž Duplaničić, Marin Maljković i Tomislav Gabelić, a pridružit će im se i ostale kolege, brojni sportaši i ostali građani voljni pomoći najpotrebitijima.

Organizatori su zajedno sa splitskim sportašima i klubovima već do danas skupili više nego dvostruko novca nego prošle godine, kada su Udruzi MoSt predali više od tri tone hrane i higijenskih potrepština.

Akciju su i ove godine podržali HNK Hajduk, Taekwondo klub Marjan, Klub splitskih olimpijaca, Košarkaški klub Split, Golf klub Split 1700, Vaterpolo klub Jadran, Ragbi klub Nada…, a privatne donacije dali su i bivši igrači i kapetani HNK Hajduka Lovre Kalinić, Nikola Vlašić, Mario Pašalić, Mijo Caktaš, Goran Milović, Mario Maloča…, KK Splita Nikola Vujčić…, Blanka Vlašić, sestre Ana i Lucija Zaninović…

Doprinos akciji dala je i ove godine tvrtka ‘Tommy’, tako da su na kupljenu količinu robe za donaciju dodali 30% svoje donacije.

Uključite se i vi, makar i malim prilogom. Nekvarljivu hranu i higijenske potrepštine i ove godine možete donijeti u prostorije Taekwondo kluba Marjan, u Šimićevoj 9E na Blatinama u utorak 12. prosinca od 18 do 20 sati. – pozivao je Bernard Jurišić, sportski novinar i jedan od organizatora akcije.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0