Malo je zahladilo ovih dana, sve je nekako bilo tmurno i kišno, ali bliži se trenutak da opet dignemo temperaturu i da moj Split ‘pogodi’ Žuta minuta! – riječi su kojima je naš najpoznatiji skladatelj Tonči Huljić pozvao publiku na originalnu glazbenu komediju koji će se na Tvrđavi Gripe, u sklopu ‘Teatra pod zvijezdama’ odigrati u nedjelju, 15. rujna u 20:30 sati.

Mjuzikl ŽUTA MINUTA pisala je cijela moja obitelj, kao da je i nas uhvatila neka ‘ luda minuta’, ali bio je to veliki gušt za nas. Vjekoslavini su stihovi, a glazbeni potpis uz mene nose i Hana i Ivan, tako da sam izrazito ponosan na cijelu tu priču koja se na kraju oživjela na pozornici. Zato pozivam svoje sugrađane da dođu jer će se sigurno dobro nasmijati, ali je sigurno da će se nekima zalomiti i suza u oku jer cijela ta dinamična glazbena predstava vodi kraju koji je… ma ne smijem otkriti – dođite i pogledajte! – dodao je Huljić.

A o čemu se radi u ovom otkačenom i originalnom (polu) mjuziklu? Riječ je o glazbenoj komediji s neočekivanim raspletom, u kojoj dvoje vrhunskih glumaca – Hana Hegedušić i Igor Baberić – utjelovljuju likove koji će publiku nasmijati do suza, ali i natjerati da se zapitate koliko su daleko pojedinci spremni ići za ono što zaista vole.

Za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić, koji je zajedno s Igorom Weidlichom i autor ove priče, dok je aranžmane radio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija i Tonika.

Hoće li se Innes napokon dati u potpunosti za ulogu u novom mjuziklu i hoće li Ante uz ulogu dobiti i neku stranačku iskaznicu? Je li možda mjuzikl entuzijast Roman spas za produkciju ili je to ocvala glumica Ursula Stojadinović? I što je to zaiskrilo između redatelja i producentice? I što to točno ovu audiciju pretvara u žutu minutu?

Dođite i pogledajte briljantnu glazbenu komediju na Tvrđavi Gripe, 15. rujna u 20.30 sati!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime