TKO JE TU LUD? Na Trgu Gaje Bulata kroz jutro kažnjavaju, navečer pak biraju

Na redakcijski mail Dalmacije Danas stigle su uzrujane poruke jedne Splićanke koja se pita: Tko je ovdje lud?

Na redakcijski mail Dalmacije Danas stigle su uzrujane poruke jedne Splićanke koja se pita: Tko je ovdje lud?


Naime, u samom centru grada, s istočne strane crkve Gospe od zdravlja, zabranjen je parking osobnim automobilima. S fotografijama koje nam je poslala bijesna čitateljica, jasno se vidi kako je jedan osobni automobil nepropisno parkiran. No, ni to ne bi bilo čudno da nam čitateljica nije kazala kako je baš to jutro, prometni redar prešetavao ovim dijelom i “zalijepio” kaznu dostavnom kombiju koji se na trenutak zaustavio na tom mjestu.

U večernjim satima parkiranom Audiju ne prilazi nitko. On nekažnjeno odlazi, a na njegovo mjesto parkiraju se čak tri osobna automobila. Izrevoltirana čitateljica oko 23 sata navečer zove Pauk službu kako bi ih pitala zašto su ti automobili parkirani na tom mjestu, a kazne se “drugima lijepe svaki dan”.

-Radimo po nalogu prometnih redara kojima je sada radno vrijeme gotovo- odgovaraju joj u Pauk službi.

Naknadni videozapis koji smo dobili od nje jasno pokazuje kako pauk dolazi u blizini Trga Gaje Bulata, ali odnosi drugi automobil. Tri parkirana i dalje ostaju na mjestu na kojem jesu.

-Pauk je došao u 23:55 i digao neko malo auto. Došli su do ovog prvog, mislili su ga dići, ali su odustali- kazala nam je ona upitavši se tko su vlasnici parkiranih automobila i zašto su zaštićeni.


Nazvali smo i Pauk službu iz koje su nam kratko kazali da vjerojatno tu nije ništa sporno i da oni reagiraju isključivo na poziv prometnog redarstva. -Radno vrijeme nam je do ponoći, ukoliko do tada nismo dobili nalog prometnog redarstva, nismo ni izašli na teren- kazali su nam.Ovo nije prvi slučaj na Trgu Gaje Bulata da čitatelji Dalmacije Danas fotografiraju parkiranje pojedinaca koji prolaze nekažnjeno, dok s druge strane dižu nepropisno parkirane automobile, pa se građani s pravom pitaju- Tko je zapravo ovdje lud?

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0