Sinoć je održana proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a Split s predsjednicima temeljnih ogranaka, na kojoj su jednoglasno podržani kandidati za formiranje liste za Hrvatski sabor te je oformljen Izborni stožer HDZ-a na razinu grada Splita na čelu s voditeljem Tomislavom Prljevićem i zamjenikom Domagojem Maroevićem.

Izbornu jedinicu predlagali su članovi Gradskog odbora, uz puno uvažavanje svih prijedloga iz temeljnih ogranaka, te je ista proslijeđena Županijskom odboru sukladno propisanoj proceduri.

– U ovom, kao i u svim unutarstranačkim izbornim postupcima Hrvatska demokratska zajednica njeguje demokratsku atmosferu i uvažava prijedloge i mišljenja dužnosnika i članova na svim razinama. Upravo ovakvim izborom i listom kandidata na kojoj se nalazi veći broj naših stranačkih kolegica i kolega različitih pozadina htjeli smo pokazati širinu koju imamo i dati veći izbor vrhu stranke u kreiranju listi. Bit ćemo ponosni na sve kandidate koji završe na konačnom prijedlogu liste i uvjereni smo kako će svaki od predloženih kandidata opravdati dano povjerenje i dati veliku dodanu vrijednost cjelokupnoj listi i našoj stranci u izbornoj pobjedi u koju smo uvjereni – poručili su iz splitskog HDZ-a.

Kao prijedlog HDZ-a Split za formiranje liste su predloženi sljedeći kandidati: Andro Krstulović Opara, Petar Škorić, Jelena Hrgović Tomaš, Marija Čizmić, Ante Šošić, Ante Mihanović, Ante Bačić, Krešimir Čaljkušić, Mirjana Čagalj, Zrinka Mužinić Bikić i Vedrana Šimundža Nikolić.1 KOMENTAR

  1. zna se,oni koji potječu iz partizanskih drugarskih udruženja i oni koji su bili virni kumunještri kpj-u i titeku, partizanskom kundeku! Tko nas je zarobio 1918 i 1945 taj ima “pravo i na svoju robovlasničku dotu”!Kaj za to nisu ronili suze na Hajdukovu stadionu osamdesetih i sa zločincem Rankovićem kukurikali po Slitu poslije rata,sve su oni to zaboravil,jedino zaboravili nisu prozivat nas “USTAŠAMA”! BORILI SE I ČUVARI ZLOČINAČKE JUGOSLAVIJE za JUGOSLAVIJU, A DANS KAŽU DA SU SE BORILI ZA HRVATSKU, STARA POSLOVICA VELI NISU MULE SAMO MEĐU ŽIVOTINJAMA IMAIH I MEĐU LJUDIMA! EVO MI NISMO VIŠE EUROPEJCI DOŠLI SU NAM “MAJMUNI” NA “TRULI ZAPAD”!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime