Tijekom vikenda na Hvaru policija u tri navrata zaplijenila preko 400 tableta ecstasyja

Hvarski policajci imali su dosta posla s lokalnim dilerima

U petak, 4. kolovoza u Hvaru policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske zatekli su 35-godišnjeg državljanina Srbije prilikom prodaje 0.5 grama kokaina 29-godišnjem državljaninu Velike Britanije, od kojeg je navedena količina droge i oduzeta. Tom prilikom kod 35-godišnjaka je pronađeno još 5.5 grama kokaina, pakiranog u više vrećica, te 19 tableta ecstasyja. Uhićeni su i privedeni u službene prostorije, gdje je nad njima obavljeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg je 29-godišnjak sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dok je protiv 35-godišnjaka podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, te je doveden pritvorskom nadzorniku.


Istog dana, u Jelsi, policijski službenici su 28-godišnjaka, koji se nalazio u društvu 26-godišnjaka, zatekli s 19.2 grama amfetamina, 4.3 grama metamfetamina, 12 grama marihuane i 47 tableta ecstasyja. Istom prilikom kod 26-godišnjaka je pronađeno 4 grama marihuane. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, a protiv 26-godišnjaka Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 24-godišnjakom, od kojih su policijski službenici Policijske postaje Hvar 4. kolovoza oduzeli 470 grama marihuane, 364 tablete ecstasyja i digitalnu vagu za precizno mjerenje, koje su posjedovali u apartmanu na području Hvara. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu dovedeni su pritvorskom nadzorniku, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0