S obzirom na sve lošiji rejting predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović, kako navode, Forum mladih SDP-a Split odlučio je pripomoći u njenoj kampanji.

– Budući da joj je rejting u Zagrebu naglo porastao povodom izjave o Bandiću i kolačima, slično smo odlučili napraviti i u Splitu. Nažalost, zbog izbornih obveza predsjednica danas nije mogla biti s nama, no poslala nam je autobus prepun kolača, koje smo zajedno s našim sugrađanima odlučili podijeliti njenim najbližim prijateljima, donatorima i stranačkim kolegama. Bacanjem kocke sugrađani su odabirali kojem će od Kolindinih bližnjih odnijeti kolače – Tonći Kačić Bartulović, predsjednik FM SDP-a Split.

Pristigli autobus nema vidljivih oštećenja, pa je za pretpostaviti da na putu do Splita nije bilo prometnih prekršaja i šteta. Međutim, sugrađani su ipak ostali zaprepašteni uljezom koji se uspio prikačiti sa svojom prikolicom za autobus. Navodno, radi se o još jednom kandidatu desnice koji cilja na glasače svih onih koji “podržavaju” Grabar- Kitarović.

“Unatoč svemu navedenom, kolači su stigli sigurno do građana koji će iste odnijeti Kolindinim ortacima. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje za cilj imaju popraviti rejting Grabar-Kitarović u Splitu. U naredno vrijeme, prodavanjem magle zapakirane u neprupusne vrećice, približiti ćemo dašak atmosfere svima onima koji nisu u mogućnosti prisustvovati njenim skupovima. Cijena vrećica će biti simbolična, tj. jeftina kao i njene izjave, a sva prikupljena sredstva biti će donirana u humanitarne svrhe”, zaključili su iz FM SDP Split.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime