TEŠKO OZLIJEĐEN MLADIĆ U masovnoj tučnjavi sudjelovalo 40 ljudi: Policija pronašla nekoliko desetaka palica i bengalki

Policija je na mjestu događaja pronašla nekoliko desetaka palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda

Sinoć, 13. ožujka u 20:40 sati Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je dojavu da se u Đakovu okupilo više osoba te da bi moglo doći do tučnjave.


Policijski službenici su odmah intervenirali te su dolaskom na mjesto događaja zatekli dva 23-godišnja hrvatska državljanina koji su dovedeni u službene prostorije na obavijesni razgovor.

Pregledom mjesta događaja pronađeno je nekoliko desetaka drvenih palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je oko 20:30 sati na parkiralištu u Đakovu došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo 40-ak osoba dviju navijačkih skupina.

U ovom sukobu je jedna mlađa muška osoba zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena u Klinički bolnički centar Osijek.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
7
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime