Prema informacijama koje smo dobili iz PU Splitsko – dalmatinske, 19-godišnji vozač BMW-a je jutros oko 2 sata podlegao ozljedama.

Njegov suvozač je teško ozlijeđen i bori se za život, dok je osoba koja je sjedila na stražnjem sjedalu zadobila teške ozljede koje nisu opasne po život.

Dvoje putnika iz Mercedesa, koji su sudjelovali u prometnoj nesreći su lakše ozlijeđeni, ali su zadržani u bolnici.

RANIJE OBJAVLJENO

22:15 Iako je oko 21:20 sati iz splitske bolnice policiji stigla informacije da je mladić (19) koji je stradao u prometnoj nesreći preminuo, liječnici su ga ipak uspjeli reanimirati. Mladić je još uvijek u jako teškom stanju i bori se za život. U bolnicu je s mjesta nesreće prevezeno ukupno pet osoba.

21:20 U prometnoj nesreći koja se oko 19:50 sati dogodila u ulici Put Supavla jedna mlađa muška osoba je smrtno stradala, doznajemo iz PU splitsko – dalmatinske.20:30 Oko 19:40 sati na Putu Supavla u Splitu, kod skretanja za Loru, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila.

Najveća šteta je na vozilu marke BMW u kojem su se nalazile tri osobe. Dvije osobe su hitno prebačene u KBC Split, dok su treću vatrogasci preko pola sata izvlačili iz potpuno smrskanog vozila.

Oko 20:30 sati predali su i trećeg ozlijeđenog djelatnicima Hitne medicinske pomoći. Trenutno nije poznata težina ozljeda, kao ni broj unesrećenih.

Stanari okolnih zgrada kazali su nam da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine jednog od vozila, a nadodali su i da su dežurne službe na mjesto događaja stigle u roku od nekoliko minuta.

Cesta je zbog očevida zatvorena za sav promet u oba smjera.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime