Taksisti u Dubrovniku pretučeni nakon prosvjeda, za napad krive vozače Ubera!

U dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi potvrdili su da provode izvide vezane za tučnjavu, ali puno detalja još uvijek ne daju.

Dvojica dubrovačkih taksista pretučena su nakon što je završen njihov prosvjed pred dubrovačkom zračnom lukom. Taksisti za napad krive vozače Ubera, no policija još uvijek ne daje informacije, javlja Dnevnik.hr


“Ako sad bude odmazde bit će krvi po cesti!”, rekao je Krunoslav Krznarić, potpredsjednik Udruge nezavisnih taksija grada Zagreba.

U dubrovačko-neretvanskoj Policijskoj upravi potvrdili su da provode izvide vezane za tučnjavu, ali puno detalja još uvijek ne daju.

– Imamo informaciju da je nakon završenog prosvjeda bila tučnjava u mjestu Zvekovica kod Dubrovnika. Nekoliko osoba je zatražilo liječničku pomoć, a mi provodimo izvide vezano za taj događaj -, rekli su u Operativno-komunikacijskom centru dubrovačke policije, piše Dnevnik hr.

Prema neslužbenim informacijama u tučnjavi su navodno doista sudjelovali i vozači Ubera, no još se ne zna kako je do nje došlo i ima li još ozlijeđenih.


U Uberu nemaju saznanja da su njihovi vozači sudjelovali u tučnjavi kod Dubrovnika. – Nemamo informacije da su to bili naši vozači, ali ako jesu odmah će biti ugašeni -, kaže nam Matija Mesić, glasnogovornik Ubera.

– Osobno smatram da to nisu bili naši vozači, ne vjerujem da bi oni išli tamo gdje taksisti prosvjeduju -, kaže Mesić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0