Tafra: “Škori će narod Dalmacije na njegov glazbeni poklič ‘sad ili nikada’ , odgovoriti s ‘nikada'”

"Čovjek koji se u svom djelovanju bilo kroz politiku ili glazbeni izričaj kroz stranku financijski okoristio, nema pravo svojatati niti pozivati članove HDZa na potporu"


Ivica Tafra, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije “Dr. Franjo Tuđman” danas je komentirao predizborni skup nezavisnog kandidata Miroslava Škore u Splitu.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Čini se da je narod Dalmacije odlučio Škori na njegov glazbeni poklič sad ili nikada, odgovoriti s ‘nikada’.

Tako bi se barem dalo zaključiti nakon današnjeg skupa u Splitu na kojemu je prisustvovalo tek nekoliko stotina ljudi. Sada je jasno i da je premještaj skupa iz dvorane na plato bio tek neuspješan politički performans.

Čovjek koji se u svom djelovanju bilo kroz politiku ili glazbeni izričaj kroz stranku financijski okoristio, nema pravo svojatati niti pozivati članove HDZa na potporu.

Ono što posebno žalosti je huškanje protiv aktualne predsjednice i to u trenutku kada RH uživa najveću prepoznatljivost u svijetu i EU od svoje samostalnosti.

Škoro je nedorastao funkciji na koju pretendira, a njegove latentne autokratske želje nedorasle su vremenu u kojem živimo” – stoji u današnjoj Tafrinoj objavi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime