TAEKWONDO KLUB MARJAN Muški dio kluba niže višegodišnje uspjehe, prepustite vaše dijete olimpijskim trenerima!

Sustavni rad u klubu donio je dosad 82 svjetske, europske i olimpijske medalje, a prava rijetkost u današnjem sportu je da olimpijski treneri rade s početnicima i vrtićanima. Vaše dijete će u klubu trenirati s Veljkom Laurom Šišom, Markom Novakom, Dejanom Mesarovom i Tonijem Tomasom koji iza sebe imaju troje olimpijske igre

Godinama su perjanice taekwondo kluba Marjan bile sportašice, najprije Ana i Lucija Zaninović, a nakon njih Matea Jelić, Bruna Vuletić, Lena Stojković…. Medaljom Tonija Kanaeta na olimpijskim igrama u Tokiju napokon je razbijen i mit o muškom dijelu taekwondo kluba Marjan koji je živio u svojevrsnoj sjeni djevojki.

Fenomenalne rezultate godinama ostvaruje i muški dio kluba koji se u uspjesima nadopunjuje s curama. Toni Kanaet je brončani na olimpijskim igrama u Tokiju,  seniorski prvak Europe iz Rusije te trostruki seniorski viceprvak Europe. Lovre Brečić je također seniorski prvak Starog kontinenta iz Kazana 2018. godine te europski viceprvak iz Barija 2019. godine. Dolaskom Ivana Šapine, brončanog na posljednjem svjetskom prvenstvu u Manchesteru klub je puno dobio na širini što se odrazilo na kvaliteti cijelog muškog tima. Šapina se plasirao na olimpijske igre gdje je izgubio u četvrtfinalu, a u ovoj godini je osvojio europsku broncu u Sofiji dok su njegovi sparing partneri Paško Božić i Josip Bilić Pavlinović postali europski viceprvaci u mlađim seniorima. Piero Marić se vratio u svoj matični klub nakon završetka faksa i također je osvajač brončane seniorske medalje dok je Leon Glasnović stigao iz Švedske zajedno sa sestrom Nikitom u potrazi za boljim uvjetima.

Olimpijski treneri, devet lokacija u gradu

Sustavni rad u klubu donio je dosad 82 svjetske, europske i olimpijske medalje, a prava rijetkost u današnjem sportu je da olimpijski treneri rade s početnicima i vrtićanima.

Upravo je u tom segmentu Marjan drugačiji od ostalih jer će Vaše dijete kod nas trenirati s Veljkom Laurom Šišom, Markom Novakom, Dejanom Mesarovom i Tonijem Tomasom koji iza sebe imaju troje olimpijske igre, u Londonu 2012. godine, Riju 2016. i Tokiju 2021. godine.

Devet lokacija u gradu nudi Vam mogućnost izbora najbliže dvorane za Vaše dijete bez da morate svakodnevno voziti, tražiti parking….

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime