SVI NA MOSOR Maestralan hike za djecu Maestrala

Na livadi Ljuvač će biti organizirano niz radionica, igraonica i natjecanja s ciljem stjecanja prvih vještina potrebnih u planini.

Maestralan hike je organizirano vođeno planinarenje na Mosor od strane agencije AndAdventure Croatia na kojem će u subotu 24. veljače sudjelovati 20 djece, 4 mentora i desetak vodiča i volontera s ciljem upoznavanja djece s prirodom i planinarenjem te općenito aktivnim načinom života.


Uz planinarenje, na omiljenoj mosorskoj livadi Ljuvač podno doma Umberto Girometta, organizirat će se niz radionica, igraonica i natjecanja s ciljem stjecanja prvih vještina potrebnih u planini. U suradnji sa planinarskim društvom Mosor, stipendirat će se polazak dvoje djece u Mosorovu opću ili dječju planinarsku školu. Cilj akcije je prikupljanje sredstava kojima bi se djeci osigurala sportska oprema, odjeća i obuća koja im je potrebna.

Svi zainteresirani su dobrodošli! Mjesto nalaženja je parkiralište u Sitnom Gornjem u subotu u 10 sati, povratak je planiran oko 16 sati.

Novčane donacije za kupnju sportske opreme zaprimaju se na račun udruge BBK Zemlja-Zrak HR9225030071100103296 kod Sberbank d.d., sa naznakom “Za Maestralan hike”.

Za sve dodatne informacije i načine uključivanja u akciju posjetite Facebook stranicu, nazovite 021/277344 ili pošaljite mail na booking@andadventure.com.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0