Centralna pozornica na Rivi od 11 do 13 sati biti će obojana pjesmom i plesom.

U posjetu nam dolazi sv. Luce uz poznate likove iz Snježnog kraljevstva, Anu i Olafa. Talent studio M, Mažoretkinje grada Splita, plesni klub Noa, plesni klub Pulsar i plesni klub Perlice učiti će dolazak sv. Luce na Rivu nezaboravnim.

Na pozornici će im se pridružiti i posebno iznenađenje, mladi pjevač Roko Blažević. Za toplu blagdansku atmosferu zaduženi su ulični umjetnici koji će se, sa Trga Gaje Bulata preseliti na centralnu pozornicu na Rivi.

U četvrtak, 13.12. na blagdan sv. Luce nastavlja se čarolija toplih božićnih pjesama i druženja u Đardinu. U 18 u Đardinu blagdanskom duhovnom glazbom toplinu Božića donosi VIS Veritas Aeterna. Čarobno će biti i u Galeriji Meštrović gdje se svaki četvrtak u 17:30 organizira bajkaonica za djecu, a u 18 sati u Muzeju grada Splita biti će otvorena izložaba „Zasvjetlimo“ autorice Nives Čičin-Šain.

Da su blagdani vrijeme dobrih dijela potvrđuje još jedan projekt Turističke zajednice i Gradskog kazališta lutaka, koje će svojom predstavom „Paško u knjižnici“ uveseliti djecu na liječenju u KBC Split. Sveta Luce i ove godine donosi osmjeh djeci Maestrala, a u sklopu humanitarne akcije „Sv. Luce donosi osmijeh“ održat će se Gibonnijev koncert u 20 sati u HNK Split.

Vrhunac zabave povodom blagdana sv. Luce je koncert klape Šufit na Rivi u 20 sati!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime