Sve je spremno za skoru rekonstrukciju dječjeg igrališta u Mjesnom odboru Kamen. Naime, izabrani su izvođači radova koji će na omiljenom igralištu postaviti gumenu antistres podlogu, čime se znatno podiže sigurnost djece prilikom igranja. Također, oko igrališta postavit će se nova zaštitna ograda kako bi mališi, među ostalim, bili sigurni i od udarca lopte s obližnjeg sportskog igrališta.

Radovi, ukupno vrijedni 440 tisuća kuna, predviđaju i uređenje nove pješačke staze oko igrališta koje će biti prilagođene djeci u invalidskim kolicima i majkama s malom djecom u kolicima te postavljanje novih klupa i koševa za otpatke.

Građevinsko-zanatske radove odradit će meštri tvrtke „Građenje Split d.o.o.”, a opremu će postaviti „T.A.U. oprema d.o.o”. Mališani s Kamena ubrzo će tako dobiti lijepo mjesto za bezbrižnu igru, veselje i druženje.

Ovim zahvatom na uređenju dječjeg igrališta bit će završeno cjelovito rješenje javnog sportskog centra koji već obuhvaća nogometni teren, street work out park, cage ball teren i balotalište.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime