Humanitarna akcija „Sv. Luce donosi osmijeh“ slavi 5 obljetnicu, a cilj joj je nepromijenjen – pripomoći mladim štićenicima doma Maestral. Podjednako važnim učincima akcije smatraju se prikupljanje sredstava i senzibiliziranje javnosti o problemima i izazovima štićenika Doma.

Akcija će se provoditi tradicionalnim prikupljanjem donacija putem škrabica/kutija koje će se nalaziti na kućicama ugostiteljske namjene u okviru Božićnog sajma u organizaciji partnera akcije TZ grada Splita i to od petka 07.12. u 12 sati do četvrtka 13. 12. u 20h. Donacije će se moći izvršiti i uplatama na račun otvoren posebno za ovu namjenu IBAN: HR74 2330 0033 1450 5371 8 do 22. 12. 2018. godine.

Vrhunac ovogodišnjeg jubilarnog izdanja akcije je humanitarni koncert Gibonni & „Sv. Luce donosi osmijeh“ koji će se održati u HNK Split 13. 12. u 20 sati. Koncert je poklon djeci Maestrala satkan od iskrene dobrote izvođača uz potporu glavnog partnera akcije OTP banke i brojnih dobrih ljudi.

Sav novac prikupljen prodajom ulaznica na blagajni HNK Split (od 30. 11. do koncerta) i putem škrabica bit će uplaćen na račun humanitarne akcije i usmjeren isključivo djeci Maestrala.

Svi izvođači i partneri akcije angažirani su bez naknade, a osim prethodno navedenih to su RC Split Plus, BMW MK Dalmacija, FGAG Split, Čulić elektro centar, Dioklecijan Hotel & Residence Split, HNK Split i agencija REMAKE.Budite i vi dio ove humanitarne priče!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime