SUKOB U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU Zaposlenik nanio teške tjelesne ozljede 35-godišnjem Poljaku!

U ugostiteljskom objektu u Omišu, sukobili su se 19-godišnji zaposlenik i 35-godišnji državljanin Poljske

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo,
teška tjelesna ozljeda, izbjegavanje carinskog nadzora, krivotvorenje službene ili poslovne
isprave, prijevara, dva oštećenja tuđe stvari, pet teških krađa i sedam krađa.
U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata na području Policijske
uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je deset prometnih nesreća, od kojih osam s materijalnom štetom. Jedna osoba je smrtno stradala i jedna je lakše ozlijeđena.


Sinoć oko 23.30 sati, u Omišu, u ugostiteljskom objektu, verbalno a potom i tjelesno su se
sukobili 19-godišnji zaposlenik i 35-godišnji državljanin Poljske koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Jučer su policijski službenici dubinske granične kontrole zaustavili osobno vozilo Mercedes,
dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak. Pregledom vozila uočena je veća količina cigareta, dok je potom vozač naveo da je u vozilu skriveno ukupno 6 baksi raznih cigareta, bez nadzornih markica. Vozač je uhićen i provedenim kriminalističkim istraživanje je utvrđeno je da je cigarete prenio iz BiH skrivene u improviziranim „bunkerima“ u vozilu. Oduzeto je ukupno tri tisuće kutija raznih cigareta. Nakon dovršenog istraživanja 465-godišnjak je pušten, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora.

Jučer oko 16.30 sati, u Splitu, 20-godišnjoj državljanki Južne sa leđa je prišla nepoznata muška osoba koja joj je iz ruke istrgnula i otuđila mobitel. Nadalje, sinoć oko 20.45 sati, u
Splitu, 33-godišnjoj državljanki Kanade prišle su s leđa dvije nepoznate mlađe muške osobe od kojih joj je jedan iz ruke istrgnuo i otuđio mobitel. U tijeku je traganje za počiniteljima.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom koji se sumnjiči da je 22. travnja ove godine u mjestu Duće, provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 52-godišnjaka. Otuđio je novac iz novčanika, muški ručni sat i zlatni prsten iz spavaće sobe. Podnijeto je posebno izviješće državnom odvjetništvu.

 


 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0