Odvjetnik 31-godišnjeg Darka Kovačevića zvanog Daruvarac je na ročištu u četvrtak u Zadru zatražio kombinirano vještačenje psihologa i psihijatra.

Andrej Korljan na sud je donio znanstvene radove o anabolicima i steroidima i njihovom djelovanju u kombinaciji s alkoholom.

Državni odvjetnik Igor Vulić bio je protiv, piše 24sata. “Budući nije napravljen alkotest, znamo da je optuženi mogao lagati o tome koliko je popio, kao i o tome koje je tablete popio. Svako daljnje filozofiranje o svjedočenju vještaka je pravljenje cirkusa od suda”, kazao je.

Svjedočila je 26-godišnja vlasnica kafića Chill Out na Meladi u kojem je Daruvarac tukao djevojku. Ušla je u kafić par minuta prije. “Vidjela sam da je cura krvava i izašle smo s njom van. Nisam vidjela što se dogodilo jer je bila gužva. Nije dala da zovem Hitnu jer se bojala majke, pa je Hitnu nazvala susjeda”, kazala je.

Svjedoci nisu došli, vlasnica ništa nije vidjela

Kaže da Daruvarca nije vidjela i da ne zna što se u kafiću događalo. Pretučena djevojka odradila je u kafiću u kojem je pretučena dvije smjene, a trebala je odraditi tamo ljetnu sezonu. “Bili smo skupa Darko i ja na fešti taj dan, dosta se popilo, vidjela sam ga kako pije viski i vino, sjedio je pokraj mene”, kazala je vlasnica kafića i dodala da ne zna za to da je djevojka pretučena u WC-u kafića.

Jedan svjedok se opravdao i javio da je bolestan, jedna svjedokinja da joj nema tko čuvati djecu i da nema novca za put, a jedan svjedok nije došao.U kafiću su tri kamere. Vlasnica lokala kazala je da snimke nije pogledala te da ne zna objasniti zašto nije, javlja 24sata.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime