Sudar teretnih vozila: Ozlijeđeni vozači cisterne i šlepera

38-godišnjem vozaču je izdan obvezni prekršajni nalog

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 12,30 sati dogodila na državnoj cesti D-59, između Kistanja i Đevrsaka, teže je ozlijeđen vozač teretnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka, dok je vozač drugog teretnog vozila šibenskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđen.


Do prometne nesreće je došlo 38-godišnji vozač pri upravljanju teretnim automobilom MAN, zagrebačkih registracijskih oznaka, s priključnim vozilom, uslijed neprilagođene vožnje, osobinama i stanju ceste koja je bila prekrivena snijegom, u oštrom desnom preglednom zavoju u zanošenju prešao na dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Tom prilikom prednjim lijevim dijelom teretnog automobila je naletio na prednji lijevi dio teretnom vozila MAN, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera sredinom obilježene kolničke trake upravljao 57-godišnji vozač. Nakon udara ovo je vozilo odbačeno izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u suhozid.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a 38-godišnjem vozaču je izdan obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0