STRAVIČNO Muškarac brutalno pretukao mladića, bore mu se za život

Mladić ima teške tjelesne ozljede opasne po život


Liječnici bjelovarske Opće bolnice spašavaju život 24-godišnjem mladiću iz Predavca kod Bjelovara kojeg je u petak navečer brutalno premlatio 43-godišnji muškarac.


Prema službenim podacima iz PU bjelovarsko-bilogorske, stariji muškarac banuo je u dvorište 24-godišnjeg mladića i nakon verbalnog sukoba, izudarao ga je rukama i nogama po cijelom tijelu.

Mladić je prebačen u bjelovarsku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da ima teške tjelesne ozljede opasne po život, a stariji muškarac je uhićen i odveden u policijsku postaju. Nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku s kaznenom prijavom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

MojPortal neslužbeno doznaje da je stariji muškarac napao mlađeg jer je navodno prijetio njegovom sinu. 24-godišnji mladić ima teške ozljede jetre i mjehura, a slomljena su mu i tri rebra.

Muškarac bi se danas trebao pojaviti kod suca istrage koji će mu navjerojatnije odrediti istražni zatvor.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
7
Grrr
26
Molim?
22 KOMENTARI

  1. Ugledni sam građanin i već duže vrijeme pratim što se zbiva u selu Predavac, gdje ima dosta nasilja. Ovaj nasilnik Rozo Filić, je krvnički ozljedio mladića, a već je tako nešto učinio puno puta. Čudim se kako već nije završio u zatvoru prije. Istukao je tako rečeno dijete, mladića koji ima 23 godine. Zamislite da netko tako krvnički istuče vaše dijete, što bi vi napravili? Pitam vas. Filić je smišljeno namamio toga mladića u svoj dvor, to je on već isplanirao, a očito je htio i ubiti tog mladića. Radi se o “janjevačkoj” osveti. Žalosno je što nasilniku pomaže i “janjevački” svećenik i HDZ-eovi političari iz Rovišća. Jučer i danas sinovi od nasilnika i rodbina hodaju oko suda i zatvora u Bjelovaru, i vrše pritisak na cijeli sistem… Zato naše društvo propada jer nasilnici rade što hoće. Čudim se kako mediji šute o imenu i prezimenu nasilnika i o mladiću Josipu Gašiju, kako u bolnici bori se u agoniji za život.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime