STRAVA U ZAGORI Priveden 29-godišnjak, sumnja se na silovanje 38-godišnje žene!

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlje mjere opreza zabrane približavanja oštećenici na udaljenosti manjoj od sto metara i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze sa oštećenicom


Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Splitu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1992.) zbog počinjenog kaznenog djela silovanja, izvijestio je DORH.


Okrivljenom 29-godišnjaku stavlja se na teret da je 14. studenog 2020. u 18:30 sati u svom automobilu na području Sinja pokušao nagovoriti 38-godišnjakinju na seksualni odnos, a kada je ona to odbila, tereti ga se da ju je odvezao vozilom do svoje obiteljske kuće i uz prijetnje, bez njenog pristanka i uz njen strah od prijetnji, počinio navedeno kazneno djelo.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlje mjere opreza zabrane približavanja oštećenici na udaljenosti manjoj od sto metara i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze sa oštećenicom, izvijestio je DORH.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
5
Grrr
49
Molim?
21

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime