Stranka Pametno poziva na ”Pametan četvrtak”: “Dragi sugrađani, dođite i razgovarajte s nama”

Sa željom novog druženja i razgovora s građanima, nakon ljetne stanke, splitski ogranak stranke Pametno ponovno organizira Pametan četvrtak

Sa željom novog druženja i razgovora s građanima, nakon ljetne stanke, splitski ogranak stranke Pametno ponovno organizira Pametan četvrtak, dan za sva pitanja, pritužbe i pohvale građana grada Splita kao i Splitsko – dalmatinske Županije.


Vijećnici stranke Pametno, kako gradski tako i županijski, rade u službi građana i isključivo za opće dobro, zbog čega žele čuti izravno od njih što ih zanima ili muči, koje su njihove primjedbe, prijedlozi ili pohvale. U Splitu i cijeloj Županiji ima puno posla i procesa koji nužno trebaju promjene, zato ih zanimaju stav, mišljenje i stvarne potrebe stanovnika, poručili su danas iz stranke.

Pametno će druženje s građanima održavati svakog četvrtka poslijepodne, u vremenu od 18 do 20 sati, u prostorijama stranke, na adresi Gundulićeva 26a (3. kat, soba 305) u Splitu. Vijećnici i članovi Pametno rado će ugostiti svoje sugrađane raspoložene za razgovor već sutra, u četvrtak, 13. rujna 2018. godine.

– Split i Hrvatska svaki dan dotiču novo dno. I dok vladajući promišljaju kako ostvariti vlastiti interes, mi živimo i želimo provoditi odgovornu politiku. Radimo sve što možemo da grad i državu napravimo modernim društvom u kojem neće carevati klijentelizam, nepotizam i razna politička pogodovanja. Zato dragi sugrađani, dođite i razgovarajte s nama – zaključili su u Pametno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime