Stobreč slavi svoj dan: Uživajte uz besplatne srdele, vino i hitove Đonija Gitare i Mate Bulića

Danas je prvi dan dvodnevne proslave Dana Stobreča i dana zaštitnika mjesta, svetog Lovre

Danas je prvi dan dvodnevne proslave Dana Stobreča i dana zaštitnika mjesta, svetog Lovre.


Tim povodom je održana svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Stobreč. Na sjednici su nazočili dožupan Luka Brčić, dogradonačelnica Jelena Hrgović, dogradonačelnik Nino Vela, saborski zastupnik Petar Škorić, zapovjednik JVP grada Splita Ivan Kovačević i druge istaknute ličnosti sa splitskog područja.

Večeras će se upriličiti ribarska večer uz besplatne srdele i vino, a posjetitelji će uživati uz hitove Đonija Gitare i grupe Bambola. Ribarsku večer organizira Pomorski športski ribolovni klub Stobreč.

U četvrtak, na sam dan svetog Lovre održat će se sveta misa s procesijom koju predvodi mladi stobrečki svećenik don Ivan Đonlić. Navečer slijedi koncert Mate Bulića, te talentirane djece s područja Stobreča koja će nastupiti kao predgrupe.

Predsjednik mjesnog odbora Stobreč, Ivica Katić, pozvao je sve građane da im se pridruže u proslavi.

– Pozivamo sve u Stobreč na dobru zabavu kao i svake godine. Uvjeren sam da će svi ponijeti lijepe uspomene i da će svima biti ugodno. – rekao je.


Dodao je i kako je ova večer vrhunac turističke sezone u Stobreču.

– Moram to naglasiti, ova sezona je odlična. Imamo povećanje od skoro 35 posto u odnosu na prošlu godinu koja je također bila odlična. Sve skupa, jedno zahtjevno ljeto, ali mislim da je to dobro za mjesto i mi smo kao mjesna vlast zadovoljni. – rekao je Katić.U prilogu pogledajte cjelokupni program.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0