ŠTO SE ZBILO U SOLINU? Autodizalicom ozlijedio 29-godišnjaka, “show” nisu propustile ni dvije cure

22-godišnjak je kazneno prijavljen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda


Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 29-godišnjakom. Kako navodi PU u svom izvješću, prethodnu večer, 14. veljače oko 18:35 sati zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira na ulici u Solinu.


Izlaskom na mjesto nitko nije zatečen, no operativnim radom i prikupljenim saznanjima utvrđeni su sudionici događaja koji su naknadno pronađeni.

Zbog vidljivih ozljeda 29-godišnjak je odvezen u bolnicu i utvrđen mu je prijelom nosne kosti, dok je 22-godišnjaku utvrđena lakša tjelesna ozljeda.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se oko 18:35 sati fizički sukobili 29-godišnjak i 22-godišnjak koji je auto-dizalicom u predjelu glave udario 29-godišnjaka. Nadalje, utvrđeno je da su u narušavanju javnog reda i mira sudjelovale 27-godišnjakinja i 19-godišnjakinja.

Protiv 22-godišnjaka je za kazneno djelo Teške tjelesne ozljede podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku, te prekršajna prijava za prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je prijava za prekršaj iz čl.6. podnijeta i protiv ostalih troje sudionika i to 29-godišnjaka, 27-godišnjakinje i 19-godišnjakinje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
19
Hagić
1
Hmmm
6
Plač
6
Grrr
17
Molim?
17

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime