ŠTO SE (NE) DOGAĐA U HERCEGOVAČKOJ? Pogrešno postavljeni znakovi upozorenja: Pogledajte kako stranac pokušava ući u zabranjeni smjer!

Zašto cesta već danima stoji neasfaltirana, nismo uspjeli doznati od nadležnih. Vrijeme je u Splitu zaista relativan pojam!

Splićani zbog radova na plinifikaciji Hercegovačke ulice već mjesecima strpljivo toleriraju gužve koje nastaju u tom dijelu grada i zbog posebne regulacije prometa od kada su počeli radovi.


Iako su nam u Gradu još pretprošli tjedan rekli je u tijeku dovršetak rekonstrukcije postojeće oborinske odvodnje i pripadajućih slivnika, revizionih okana te njihovo usklađivanje s konačnim projektnim rješenjem Hercegovačke ulice i da te radove izvodi tvrtka Point koja će potom napustiti Hercegovačku ulicu, isto su nam ponovili i prošli tjedan. Sada smo već na sredini novog tjedna, a radnici Pointa su i dalje u Hercegovačkoj ulici. Zašto cesta već danima stoji neasfaltirana, nismo uspjeli doznati od nadležnih. Vrijeme je u Splitu zaista relativan pojam!

Već je više puta najavljeno da će radovi na izvanrednom održavanju Hercegovačke ulice od križanja sa Solinskom cestom do križanja s ulicom Stinice preuzeti PZC Split.

Danas smo u Hercegovačkoj uočili dva radnika Pointa. Jedan je bio u bageru, drugi u kamionu. Uhvatili smo i zanimljiv trenutak kada je vozač automobila stranih tablica pokušao ući u zabranjen smjer.

Inače, kao što se može vidjeti na fotografiji, znak za zabranjen smjer je okrenut prema vozačima koji dolaze sa zapada (iz smjera pošte), odnosno iz jedinog dopuštenog smjera.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime