Do kraja dana DVD Split očekuje “prinovu”: kamion-cisterna naručena još prošle godine stiže u Split te će se tako sposobnosti gradske vatrogasne zajednice dodatno poboljšati…

– Istina, trenutno je na putu i do kraja dana bi trebala biti u našoj garaži. – sa zadovoljstvom nam je potvrdio informaciju Dalibor Radnić, predsjednik splitskog DVD-a. Cisterna (nije u pitanju navalno vozilo) je naručena još prošle godine no isporuka se malo oduljila, a s kapacitetom od 7,500 litara dobro će doći pri različitim intervencijama.

– Moram reći da nam zasad ništa ne nedostaje po pitanju opreme. Od 2017. godine naovamo odgovorni su napravili dosta toga, dosta je razumijevanja od strane vlasti. Držim da je Grad Split dobro “pokriven”, Javna vatrogasna postrojba kao i mi sudjelujemo na ostalim zadacima, gdje god i kada god treba, a što se tiče nabavke vozila i opreme, o tome odlučujemo u dogovoru s Ivanom Kovačevićem koji je zapovjednik JVP-a Split, ali i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Splita. – naglasio je Radnić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime