Stiven Vladislavić objavio kandidaturu za predsjednika splitskog SDP-a: Želim jedinstveni SDP koji preferira znanje i prepoznaje potencijale mladih ljudi

"Protekla vremena splitskog SDP-a bila su burna i ne ponovila se nikada. Želim vratiti prijateljstvo među članove, emociju prema socijaldemokratskim vrijednostima"


Nakon Ivana Čizmića i Zorana Barca, svoju kandidaturu za predsjednika gradskog ogranka SDP-a objavio je u četvrtak navečer i Stiven Vladislavić.

Treći je to službeni kandidat za novog čelnika splitskih socijaldemokrata.

Svoju kandidaturu najavio je i Goran Kotur, tako da se već sada zna da će za fotelju predsjednika splitskog SDP-a pretendirati minimalno četiri kandidata.

Vladislavić je svoju kandidaturu javno objavio, a njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti:

Danas sam se i službeno kandidirao za predsjednika SDP-a Split, prikupivši više nego dovoljan broj potpisa potpore članica i članova.

Kandidiram se zbog svi onih članica i članova koji se iz dišpeta ne žele odreći emocije prema SDP-u i socijaldemokraciji, zbog članova koji su pali u stanje ravnodušnosti na sve negativne pojavnosti u gradu i državii i zbog svih onih koji žive SDP i za SDP.

Protekla vremena splitskog SDP-a bila su burna i ne ponovila se nikada. Želim vratiti prijateljstvo među članove, emociju prema socijaldemokratskim vrijednostima, dati istinsku priliku svakom članu u kreiranju politika stranke i u timskom ozračju voditi takav SDP Split.

Jedino takav SDP, drugarski i s emocijom, koji preferira znanje i prepoznaje potencijale mladih ljudi, postat će lider na lokalnoj političkoj sceni.

Potpuno sam realizirana osoba. Imam krasnu obitelj, uspješnu karijeru, domaći i međunarodni ugled i značaj, dug i uspješan stranački staž, komunikativnost, odlučnost, vedar duh i dječačku želju i žudnju za tolerantnim i zdravim društvom.

Zato pozivam sve članice i članove da mi se pridruže u stvaranju novog, jakog i prepoznatljivog SDP-a Split u kojem ima mjesta za sve, ali za neuspjeh ne!

Emocijom i znanjem – uvjeren u pobjedu na predstojećim izborima!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0