STIGLA SUGLASNOST KBC-a SPLIT Ella i Iva pozivaju na sudjelovanje u humanitarnoj akciji za djecu Onkološkog odjela

Ella Dvornik pokrenula je humanitarnu akciju s ciljem pomaganja Onkološkom odjelu KBC-a Firule

Kći preminulog hrvatskog kralja funka Dina Dvornika, Ella Dvornik, organizira još jednu humanitarnu akciju. Još je početkom ovog mjeseca objavila da s Ivom Funtek organizira akciju “Ella i Iva opet u akciji: ovaj put za djecu Onkološkog odjela KBC Firule“, o kojoj je javnost izvijestila putem svoje Facebook stranice.


Kako je kazala, na akciju ju je potaknulo loše stanje u hrvatskom zdravstvu i stanje teško bolesne djevojčice koja je trenutno smještena u splitskoj bolnici i u Hrvatskoj ne postoji lijek za nju.

“Dragi moji, Iva Funtek i ja se bacamo u još jednu akciju. Zvali smo odjel onkologije KBC Firule u Splitu da vidimo što im sve fali od stvari na odjelu, kako bismo im pomogli kao što smo to uz vašu pomoć učinili za KBC Rebro u Zagrebu”, napisala je Ella u statusu.

Nekoliko dana nakon uslijedila je reakcija splitskog KBC-a u kojoj su naveli da nikakvu suglasnost za akciju nisu dali. U međuvremenu, suglasnost  je konačno stigla.

“U svezi Vašeg pisma namjere, izvješćujemo Vas da smo suglasni da organizirate humanitarnu akciju radi prikupljanja novčanih sredstava koje bi ciljano iskoristile za kupnju potrebne opreme i artikala za potrebe Zavoda za hematologiju i onkologiju, Klinike z dječje bolesti” – stoji u odgovoru kojega je potpisao v.d. ravnatelja KBC-a Split, prof.prim.dr.sc. Julije Meštrović.Ella navodi sve što se planira kupiti:

4 Fotelje od eko kože
Bolesnički stolovi (komode)
2 računala za osoblje
Koji laptop ili tablet za djecu
Internet
Infuzomatori
Stalci za infuzomatore
Tlakomjer
Televizor
Hladnjak
Zabavne igračke za djecuNa kraju dodaje:

“Na odjelu ima 14 djece (od 1 do 17 godina) koji se liječe i od kojih smo također zatražili da nam napišu ako žele neku sitnicu da ih obradujemo.

Kao sto možete zamisliti, provoditi vrijeme na onkologiji kad si dijete je jako teško. Gledati to sa strane u ne moći, isto nije lako. Želimo omogućiti i roditeljima i djeci, ali i njihovim doktorima i sestrama koji se danonoćno brinu za njih, ove sitnice koje su im potrebne.

Broj računa je vidljiv na Facebook profilu Ive Funtek i tamo ćete svakodnevno moći pratiti stanje uplata. Kada se dosegne iznos potreban da se sve kupi, zaustavit ćemo akciju.

Svakako donacije u obliku stvari s liste su i više nego dobrodošle, ako ih netko ima i voljan je tako sudjelovati, javite se na mail firule@iamella.com Također sve transakcije tijekom kupnje stvari s liste će biti javno objavljene kao i u prijašnjoj akciji, kao i materijalne donacije.

Iban računa za uplatu:
HR1123900013291141094
Iva Funtek

Paypal :
Ivafuntek31@gmail.com

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/elladvornik/posts/10155587909221932?__xts__%5B0%5D=68.ARDeLY3w2a7jQ5VpHpqhTNRbV9_47IqF4jZiUJ3W1kF0EodIZEaSuE5JkxXKYGbSAyxlR1TBJaAZ3m2NqmRIrUWgLQ7ZQzXYUUZ-yezyW3aXavo3RF_dUOJ0yYDxzD1LvmDSYIun2XIFY6Mbxv5VlmzUZ15TYuxHIBJZlU9yk_wLbclUuymQRi4&__tn__=-R” bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime