Stari Grad: Nezavisni Antonio Škarpa za 17 glasova pobijedio HDZ-ovu Mihaelu Petrić!

Izlaznost je na nedjeljnim izborima bila znatno veća nego do sada, gotovo 70 posto! Za Škarpu su glasovala 863 birača, a za Petrić 846

U Starom Gradu na otoku Hvaru u nedjelju je ponovljen drugi krug izbora za gradonačelnika drugog po veličini grada na ovom otoku. Prisjetimo se, prije dva tjedna i HDZ-ova Mihaela Petrić i nezavisni Antonio Škarpa dobili su po 721 glas, pa su se izbori morali ponoviti.


Pobjedu je danas osvojio Antonio Škarpa. Tako se upotpunio pobjednički val nezavisnih lista na otoku Hvaru. Riki Novak je na izborima istisnuo dosadašnjeg SD

Antonio Škarpa

P-ovog gradonačelnika, a Škarpa je zamijenio dosadašnjeg HDZ-ovog gradonačelnika  Vinka Marojevića.

– Zahvaljujem se svim glasačima koji su pristupili glasovanju. Već su tri puta izašli na izbore, što nije bilo nikome lako. Nadam se da nismo bili prenaporni, ali sada je vrijeme da se krene raditi i da ove priče prijeđu u djela. Kroz ovo ljeto ćemo skenirati situaciju, a onda nas ovu zimu očekuju projekti i rad – kazao je za Dalmacija Danas novi gradonačelnik Starog Grada.

Izlaznost gotovo 70 posto

Izlaznost je na nedjeljnim izborima bila znatno veća nego do sada, gotovo 70 posto! Za Škarpu su glasovala 863 birača, a za Petrić 846.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0