Svi oni koji dođu u Dom HV-a u Lori u subotu, 11. svibnja čut će i vidjet show nazvan „STAND-UP po SPLICKI“. Neki će se možda zapitati – zar u Splitu postoji nekakva stand-up scena? Itekako postoji i itekako je jaka! Iako ekipa koja čini kolektiv nazvan „SplickaScena“ već godinama nasmijava, ne samo Splićanke i Splićane, već i publiku diljem Lijepe naše pa i šire, dobar dio stanovnika grada pod Marjanom još uvijek ih nije upoznao i vidio na djelu. Baš iz tog razloga SplickaScena se odlučila u svom gradu stati na veliku pozornicu te svima koji vole komediju priuštiti show koji će ih nasmijavati sat i pol vremena.

Ova komičarska ekipa svoju bazu pronašla je u klubu Split Circus (Monty Python), gdje njihove nastupe u prosjeku poprati 400-500 ljudi mjesečno, a u Dalmaciji redovno gostuju u Zadaru, Šibeniku, Dubrovniku, Metkoviću, Omišu i brojnim drugim gradovima i mjestima duž obale i po otocima. Ispunjene dvorane i osmijesi na licima publike najbolji su pokazatelj da su dobri u tome što rade.

Nastup u Lori je jedan novi profesionalni izazov i izvrstan način da se splitskoj publici predstave i van klupske scene u punom svjetlu. „STAND-UP po SPLICKI“ je specijalni show na kojem će ova komičarska šestorka – Vanja Dobrijević, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ante Travizi – izvoditi probrani materijal koji su godinama brusili na stotinama nastupa. Idealna je to prilika onima koji do sada nisu, da uživaju u njihovom najboljem izdanju, a svi oni koji su ih već upoznali čut će svojevrstan presjek njihova dosadašnjeg rada.

Kada je stand-up scena u Splitu prije više od četiri godine bila u začetku, ekipa SplickeScene nije ni slutila da će doći nastup poput ovog subotnjeg. Još prošle jeseni su njihovi planovi i ambicije zvučale pomalo sanjarski, ali snovi su im se pretvorili u stvarnost. Oni jedva čekaju subotu, a ne sumnjamo i brojna publika koja je već osigurala svoje ulaznice. Dalmacija Danas svoje najsretnije čitatelje časti ulaznicama, a kako do njih provjerite na našoj Facebook stranici.

Zato ne propustite subotnji nastup SplickeScene – šest komičara, masu baza, jedan show – STAND-UP po SPLICKI!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime