SRCEM ZA MALE HEROJE Danas humanitarna utrka u organizaciji splitskih vatrogasaca za Odjel neonatologije

Utrka će se održati u nedjelju, 25. srpnja 2021. s početkom u 19 sati, a trči se od Rive do ispostave JVP-a Split na Marjanu. Duljina utrke je 2,3 kilometra

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizira humanitarnu utrku “SRCEM ZA MALE HEROJE“, ujedno i akciju prikupljanja sredstava za opremanje splitskog odjela neonatologije prijeko potrebnim uređajem koji omogućava novorođenčadi terapiju dušikovim monoksidom.


Kako doznajemo od organizatora, jedan uređaj za terapiju dušikovim monoksidom s razvodnikom plina košta 250 tisuća kuna.

 

 

Utrka će se održati u nedjelju, 25. srpnja 2021. s početkom u 19 sati, a trči se od Rive do ispostave JVP-a Split na Marjanu. Duljina utrke je 2,3 kilometra.

Svi sudionicu plaćaju kotizaciju od 100 kuna za koju će dobiti majicu. Svatko trči prema svojim mogućnosti, a obveza trčanja ne postoji.


Od 19:00 do 20:00 sav će promet biti zatvoren od Rive do Vila Dalmacije (Ispostava JVP Split) što obuhvaća ulice Trumbićeva, Branimirova i Šetalište Ivana Meštrovića.

Donirati možete uplatom na IBAN HR6724070001300020395Cijeli događaj organizira se uz potporu svih splitskih žurnih službi – policije, hitne pomoći, bolnice, HGS-a, službe spašavanja na moru itd.

Donirajte u granicama svojih mogućnosti. Jer mali heroji nas trebaju!

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime