Obilje veselja i zabave  ove godine čeka nas na dočeku Nove godine koji samo „najlipši grad na svitu“ može prirediti. Split je i ove godine tradicionalno jedna od najpoželjnijih i najposjećenijih destinacija za doček Nove godine na otvorenom u Hrvatskoj.

VEZANI SADRŽAJ:

Doček za najmlađe u Đardinu

Od samog jutra na Rivi nas očekuje kolaž glazbeni program kojim ćemo započeti ispraćaj stare godine. Od 10:30 na Rivi nastupa violinistica MAJDA GOLUŽA i SPLITSKI SOLISTI, zabavna grupa POP ROCK CABARET, zabavna grupa ABBAZIA, zabavna grupa POP ART, zabavna grupa OCEAN, zabavna grupa CORTEZ, splitski pjevač NENAD VETMA i prijatelji, pjevačica ANTONELA ĐINĐIĆ I MARKO KUTLIĆ, a za retrospektivu i hitove sa starih ploča zadužen je VINYL TIME by G.B. WALKER.

Od 11 sati u Đardinu nas očekuje prava poslastica za najmlađe- dječji doček uz odbrojavanje točno u podne.

Doček na Korešnici, stižu Djed i Baka Božićnjak

Dodajmo da se doček uz odbrojavanje očekuje točno u 12 sati u centru Korešnice, a djecu će iznenaditi Djed i Baka Božićnjak koji stižu na posebno uređenom vozilu s darovima za najmlađe!

Uranila nova – Pjaca u 15 sati

U 15 sati na Pjaci već tradicionalna Uranila nova za sve ljubitelje dnevnog dočeka. Program na Pjaci započinje u 11 sati uz DJ Dadu, a u 15 sati mnogima najdraže odbrojavanje uz snijeg koji će i ove godine donijeti obilje radosti. Program se nastavlja sve do 19 sati uz DJ Solu.

Glavni doček na Rivi uz Intrade i Rozgu

Navečer od 22 sata na Voćnom trgu ljubitelji plesa imaju priliku uplesati u novu godinu uz Salsa doček Nove godine, a za najveseliji ulazak u novu godinu na Rivi, zadužena je klapa INTRADE i TOMISLAV BRALIĆ i jedna od najtrofejnijih hrvatskih pjevačica- JELENA ROZGA. Uz spektakularan vatromet, koji će nebo iznad Splita osvijetliti točno u ponoć, sigurni smo da zabave neće nedostajati. Ostale ponude koje nude splitski hoteli za najveselije dane u godini, možete provjeriti na www.visitsplit.comKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime