Sportski susret branitelja u Dabru

Ukupno je sudjelovalo oko 150 sudionika i gostiju

Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Hrvatske u suradnji sa Udrugom nezaposlenih hrvatskih branitelja Domovinskog rata prošlog vikenda na poligonu Braniteljske zadruge “Patriot” u Dabru u sklopu “Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja” organizirali su sportske susrete u 4 discipline: air soft, balote, potezanje konopa i veslanje čamcima, piše Ferata.


Foto: Ferata

Sudjelovali su branitelji iz Vukovarsko-srijemske županije, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke, Sisačko-moslovačka, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinska i branitelji iz HVO-a. Iz Splitsko-dalmatinske županije natjecanju su se pridružili članovi udruga Veterani 126. brigade, Veterani 4. gardijske brigade, Specijalne policije, 9. bojne HOS-a, Prvi hrvatski gardijski zdrug i Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a.

Ukupno je sudjelovalo oko 150 sudionika i gostiju, a najtrofejniji su branitelji iz Požeško-slavonske županije.

Proslavi su se pridružili i gosti iz obližnjih kuća za odmor koji nisu krili oduševljenje viđenim, a među njima je bilo najviše Nijemaca i Talijana, piše Ferata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0