Splitskim pravašima razbili izlog pa se okomili na MUP: Štitite samo ljevičare, a što s nama?

“Pozivamo ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da poduzme adekvatne i brze korake u zaštiti naše imovine kao što je žurno i efikasno kažnjavao ‘facebook teroriste’ koji su prijetili predsjedniku Vlade ili niže rangiranim ovovjekim vlastodršcima”, stoji u priopćenju HSP AS kojeg potpisuje glavni tajnik Pero Ćorić nakon što je razbijen veliki izlog na stranačkim prostorijama HSP AS u Splitu.


Netko snažan nosio je kamen

Izlog je razbijen tijekom noći s četvrtka na petak, a oštećen je stranački logo. Iz HSP AS tvrdi da su pronašli kamen težine više od 10 kilograma te da u blizini nema sličnog kamenja što ukazuje, tvrde pravaši, “da je ovaj veoma težak kamen morao netko snažan nositi”, piše Index.

“Donesen je s namjerom da se učini nanošenje štete i napad na naše prostorije i HSP AS u cijelosti”, stoji u priopćenju u kojem se dodaje da je prvi otkrio oštećenje tajnik Podružnice HSP AS Split Šime Vidošević kao i da je o svemu obavijestio MUP. Obavljen je očevid a “pravaši” se nadaju da će u istrazi počinitelji pomoći i snimke videonadzora.

U listopadu prošle godine HSP AS prijavio je provalu i podmetanje požara u tim istim prostorijama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0